Suomen Oriental Moodo -liitto ry

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Emmi Seppälä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

myClub käyttöohje

Suomen Oriental Moodo -liitto ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen sähköisen jäsenrekisteriohjelman, jonka avulla liittomme hallinnoi jäsenten jäsenmaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti liiton avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

1. Käyttöoikeuden aktivointi

Tulet saamaan sisäänkirjautumisohjeet myClubiin sähköpostitse. Aktivoi käyttöoikeutesi klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Määritä itsellesi oma haluamasi käyttäjätunnus ja salasana. myClubin käyttö on ilmaista kaikille jäsenille.

Huom! Jos et saa sisäänkirjautumisohjeita, ota yhteyttä meihin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. myClub-vastaavamme Mikko Niemi vastaa kaikkiin käyttöön liittyviin kysymyksiin.

 

2. Sisäänkirjautuminen järjestelmään

Voit kirjautua myClubiin osoitteessa: https://omdliitto.myclub.fi/login  

Vihje! Ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä kannattaa tallettaa osoite selaimesi kirjanmerkiksi.

 

3. Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?

Voit tilata ja määrittää itsellesi uuden salasanan seuraavasti:

 1. Klikkaa seuran sisäänkirjautumissivulla Salasana tai käyttäjätunnus unohtunut?-linkkiä.
 2. Syötä lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Lopuksi klikkaa Lähetä-nappia.
 3. Saat sähköpostissa linkin sivulle, jota klikkaamalla pääset määrittelemään itsellesi uuden salasanan.

 

4. Omien tietojen muokkaaminen

Saat yhteystiedoilalsi liiton uutiset, laskut, tärkeät viestit ja tarvittaessa otamme yhteyttä puhelimitse antamaasi numeroon. Pidä siis yhteystietosi ajan tasalla. Voit itse vaivattomasti päivittää yhteystietojasi seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään seuran myClubiin
 2. Klikkaa Omat tiedot-sivu auki
 3. Klikkaa Muokkaa-linkkiä ja täytä huolellisesti kaikki kentät ja klikkaa Tallenna-nappia

 

5. Alaikäisen huoltaja

Jos olet alaikäisen lapsen huoltaja ja haluat itse hallinnoida lapsesi (jäsenen) käyttäjätiliä toimi seuraavasti:

 1. Aseta jäsenen sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi
 2. Aseta jäsenen matkapuhelinnumeroksi oma numerosi.

Jos haluat antaa alaikäisen nuoren itse hallinnoida omaa käyttäjätiliään, mutta haluat saada sähköpostitiedotteet ja laskut omaan sähköpostiosoitteesi, pyydä lastasi lisäämään oma sähköpostiosoitteesi jäsenen 1. Huoltajan sähköposti-kenttään ja tarkista  Omat Tiedot-> Asetukset-sivulta että laskut ja viestit lähetetään oikeisiin osoitteisiin.

 

6. Perheenjäsenten myClub-tilien yhdistäminen

Huoltajat voivat liittää liiton sisällä perheenjäsenten myClub-tilit omaan myClub-tiliin. Näin huoltajat voivat helposti vaihtaa eri perheenjäsenten tilien välillä ilman että tarvitsee kirjautua ulos myClubista.

Perheenjäsenten tilien liittäminen omaan myClub-tiliin tapahtuu seuraavasti:

 1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi
 2. Valitse sivu Omat tiedot->Asetukset (Perheenjäsenet)
 3. Klikkaa lisää perheenjäsen-linkkiä
 4. Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana ja 
 5. paina Lisää-nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.

 

7. Jäsenmaksut

Jatkossa liitto perii henkilöjäsenmaksut suoraan henkilöjäseniltä itseltään. Laskut lähetetään suoraan MyClub -järjestelmästä. Liiton jäsenmaksu on 20 € / vuosi (10€/kausi) vuonna 2017. Jäsenmaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä, mutta suosittelemme maksamaan sen yhdessä erässä.

 

8. Osallistumisoikeus liiton tapahtumiin

Jotta voi osallistua liiton järjestämiin tapahtumiin (SM-kisat, koulutukset, MJ-leirit jne.) tulee liiton jäsenmaksu olla hoidettuna. Joihinkin tapahtumiimme voi osallistua myös ei liiton jäsenet, mutta heille osallistumismaksu on aina korkeampi.