Liittopäivä ja EA-koulutus Hyvinkäällä 2.12.

Liittopäivillä EA-koulutusta, syyskokous sekä kehonhallintaa YouMovessa!

Pistäkää päivämäärä kalenteriin. Lauantaina joukuun 2. päivänä järjestetään Suomen Oriental Moodo -liitto ry:n liittopäivä Hyvinkäällä. Päivän tarkka suunnitelma tarkentuu lähempänä, mutta aktiivinen aika on joka tapauksessa n. klo 13-18 ja ohjelmassa olisi tällä hetkellä liiton omiin lajeihin räätälöity EA-koulutus, syyskokous sekä ohjattua ja vapaata kehonhallintaliikuntaa YouMovessa.

YouMove on luonnollisen liikunnan treenisali, joka on varustettu niin permanto-, airtrack-, boulderointi-, parkour- kuin trampoliinialueilla. Luvassa on siis monipuolista liikuntaa, joka toimii mainiosti kamppailulajin oheisharjoituksena.

EA-koulutus on keväällä 2017 Vetäjäkoulutukseen osallistuneille ilmainen. Muille jäsenille EA-koulutus maksaa 10 eur ja ei-jäsenille 20 eur. Koulutuksesta osallistujat saavat itselleen koulutusmateriaalin.

Liitto tarjoaa YouMove-liikunnan kaikille jäsenille!