Olethan saanut liiton henkilöjäsenmaksusi myClubista?

Liitto otti vuoden alussa käyttöön myClub-jäsenrekisterin. Sitä myöt liiton henkilöjäsenmaksujen keruun vastuu on siirtynyt seuroilta liitolle, mikä vähentää seurojen työtä.

Kaikille niille, joiden sähköpostiosoite on ollut jäsentiedoissamme, on lähetetty n. kuukausi sitten kirjautumistunnukset. Lisäksi jäsenmaksulaskut on lähetetty huhtikuussa.

• Jos et ole saanut laskua, käy tarkistamassa avoimet laskut myClubissa.
  • Jos et pääse myClubiin, on mahdollista että tietosi tai sähköpostiosoitteesi puuttuu. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

Liiton henkilöjäsenmaksu on aiempien vuosien tapaan 20 eur/vuosi (10 eur/kausi). Jäsenmaksun maksamalla varmistat osallistumisoikeutesi liiton järjestämiin tapahtumiin, kuten SM-kilpailuihin ja koulutuksiin.

Jäsenrekisteriä käytetään myös kohdistetussa tiedottamisessa - esim. hanmoodon ylemmistä dan-kokeista tasontarkastuksineen syksyllä 2017 tullaan tiedottamaan jäsenrekisterin kautta. Pidäthän tietosi ajantasalla!