Suomen Oriental Moodo -liitto ry

Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Emmi Seppälä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Organisaatio

Suomen Oriental Moodo -liitto ry:n jäsenseurat ja jäsenet vaikuttavat liiton päätöksiin yhdistyksen kokouksissa. Liiton hallitus valitaan syyskokouksessa jäsenten keskuudesta. Liiton kokoukset järjestetään usein valtakunnallisten leirien tai kilpailujen yhteydessä.

Liittokokous

Korkeinta päätäntävaltaa liitossa edustaa liiton vuosikokous jossa kaikilla henkilöjäsenillä on äänioikeus. Sääntömääräisesti yleiskokous kutsutaan kokoon kaksi kertaa vuodessa. Kevätkokous pidetään helmi-maaliskuussa ja syyskokous marras-joulukuussa. Lisäksi hallitus voi kutsua kokoon ylimääräisen yleiskokouksen tarvittaessa. 

Syyskokouksessa valitaan liiton hallituksen puheenjohtaja ja 4-8 varsinaista jäsentä sekä enintään kolme varajäsentä. Hallituksen jäsenten toimikausi on yksi vuosi. Vuosikokouksissa mm. hyväksytään seuraavan vuoden talousarvio, vahvistetaan edellisen vuoden tilinpäätös, päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja päätetään liiton toimintaa koskevista muutoksista.

Mikäli jäsenenä haluat saada jonkin asian vuosikokouksen käsiteltäväksi, lähetä asiasta hallitukselle esitys kirjallisesti hyvissä ajoin ennen kokousta niin, että se voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

Hallitus

Hallituksen tehtävänä on valmistella ja esittää päätettäviä asioita liiton vuosikokoukselle sekä hoitaa yleiskokouksessa päätettyjen asioiden käytäntöönpano. Hallituksella on oikeus tehdä liiton toimintaa koskevia päätöksiä jotka eivät sääntöjen mukaan vaadi yleiskokouksen hyväksyntää. Hallitus on vastuussa toimistaan liiton vuosikokoukselle.

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Säännöt

Suomen Oriental Moodo -liitto ry:n 11.3.2022 alkaen voimassa olevat säännöt ovat kokonaisuudessaan alla liitteenä.